Daar krijg ik energie van!

ReggeStroom is niet commercieel. Het is een coöperatief inwonersinitiatief en  levert duurzame energie. Het helpt jou om zelf duurzame energie te produceren en bemiddelt in de levering van duurzame energie. Een coöperatie waarbij we elkaar helpen om in de gemeente meer duurzame energie op te wekken. Denk daarbij aan zonnepanelen of een aandeel in een windturbine.

ReggeStroom heeft zelf geen leveringsvergunning en daarom sluit je als klant een overeenkomst met “DVEP/Qwint”, de energieleverancier uit Twente. Wie via ReggeStroom klant is bij “DVEP/Qwint”, krijgt 100% groene stroom van Europese windmolens en zonneparken. Groene stroom voor een eerlijke prijs. Voor ons staat niet de aandeelhouder voorop, wij zijn immers een coöperatie van de inwoner van de gemeente Hellendoorn. Wij willen flinke slagen maken want er gaat al teveel van ons eigen geld naar grote (buitenlandse) energiebedrijven. Daarom willen wij u graag voorzien van eerlijke groene energie.

Op dit moment zijn wij bezig om te kijken naar de haalbaarheid van windturbines binnen onze gemeente alsmede ook de aanleg van zonnepanelen in een geluidsscherm langs de nieuw aan te leggen N35 tussen Wierden en Nijverdal. Ook ondersteunen we de aanleg van de zonnepanelen op het Memory Museum in Nijverdal. Zo komt lokale productie en lokale consumptie van energie bij elkaar en worden transportverliezen geminimaliseerd energie te transporteren.

ONZE MISSIE EN VISIE

Onze oceanen, zeeën en rivieren zijn vervuild, evenals onze bodem, ons grondwater en de lucht die wij inademen. Onze grondstoffen, en met name onze fossiele brandstoffen, raken op. Onze energie wordt steeds duurder en voor onze energiebehoefte worden we steeds meer afhankelijk van grote internationale ondernemingen zonder gezicht en van (corrupte) landen en regeringen ver weg. Ons klimaat verandert. De gemiddelde temperatuur op aarde stijgt. Wij willen onze aarde elke dag iets duurzamer maken om haar in de toekomst zonder schaamte door te kunnen geven als woon- en werkplaats aan onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dat doen we door eraan te werken dat Hellendoorn overschakelt op duurzame energie.

0
Huishoudens zijn overgestapt
0%
Klanttevredenheid
0
Bedrijven doen al mee!

Met reggestroom kun je je eigen energie opwekken.

SLUIT je aan, samen bereiken we meer!

Meld je aan

“De overstap naar ReggeStroom is zonder problemen verlopen. Ook over de klantgerichtheid ben ik zeer tevreden. Geen opdringerige telefoontjes of iets dergelijks. Ik heb besloten mijn  zakelijke contract bij Reggestroom te verlengen.”

Rudolf

“ReggeStroom is een keuze die we moreel verplicht zijn als je kijkt naar onze ecologische voetafdruk. Ik denk dat ReggeStroom met hun duurzame gedachten laat zien dat je niet de laagste prijs hoeft te leveren per kWh maar wel een eerlijke prijs voor onze planeet.”

Michael

“De overstap naar ReggeStroom is vlekkeloos verlopen. Netjes het contract en alle informatie ontvangen. Verder nog geen contact gehad met ReggeStroom, wat een goed teken is!”

Julia

“Ik ben al jaren een tevreden klant. Ik probeer voor mij bedrijf milieuvriendelijk bezig te zijn en ReggeStroom maakt dat erg makkelijk!”

Frits

“Het geeft mijn een trots en fijn gevoel dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het milieu. En dan ook nog met lokaal opgewekte energie! In één woord GEWELDIG”

Marieke

BLIJF OP DE HOOGTE

EN SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!


online online c99 online