Energie

Daar krijg ik Energie van

ReggeStroom bemiddelt in de levering van stroom en gas. Wij zorgen voor duurzaam, eerlijk en voordelig. Als klant sluit je via onze collectiviteit een overeenkomst met Qwint. Wie kiest voor ReggeStroom, is milieubewust en lokaal betrokken, en betaalt niet te veel. Iedereen in Nederland kan overstappen op onze collectiviteit. Wil je meedoen? Dat is heel gemakkelijk.

Groene Stroom via ReggeStroom is 100% Nederlands Groen

Er is veel discussie over hoe groen de groene stroom in Nederland is. Qwint garandeert alle klanten van de collectiviteit ReggeStroom 100% groene stroom uit Nederland geleverd krijgen. Onze groene energie komt van Nederlandse windmolens. Die zijn stil en schoon.

Ook voor 2017 hebben we de afspraak met Qwint dat voor de klanten via ReggeStroom uitsluitend 100% Nederlandse Wind wordt ingekocht.

Zo werkt het

Duurzame energie en scherpe prijzen horen bij elkaar. Onze leverancier Qwint heeft structureel lage prijzen en ook een laag vastrecht. De bedrijfskosten van ReggeStroom zijn laag. We hebben geen dure kantoren en geven jullie geld niet uit aan dure reclamecampagnes met Bekende Nederlanders. Daardoor kunnen de tarieven die je in ons collectief bij Qwint betaalt, ook heel laag zijn.

Iedereen in Nederland kan overstappen. Ook overstappen? Dat is heel gemakkelijk. Download het inschrijfformulier, print het uit en stuur het op. Opsturen kan via de post naar “ReggeStroom, Postbus 61, 7440 AB Nijverdal”. Ook kun je het ingevulde formulier scannen en e-mailen naar info@regge-stroom.nl

Klik hier voor het leveringscontract met de tarieven

Klik hier voor het leveringscontract mkb en de tarieven

MET REGGESTROOM KUN JE JE EIGEN ENERGIE OPWEKKEN.

SLUIT JE AAN, SAMEN BEREIKEN WE MEER!

Doe mee