Energie voor ondernemers

ReggeStroom: je eigen lokale duurzame energiebedrijf

Dichtbij, gemakkelijk bereikbaar, degelijk en betrouwbaar. Dat is ReggeStroom. Of je nu ondernemer bent met een kleinzakelijke aansluiting of dat je een echt grootzakelijke verbruiker bent, ReggeStroom doet je graag een passend aanbod. ReggeStroom is het lokale energiebedrijf in de gemeente Hellendoorn waarvan particulieren en bedrijven lid kunnen worden. En als lid ben je mede-eigenaar. En bepaal je dus ook mede de gang van zaken.

Vraag ons om een offerte.

MKB, Grootzakelijk of Bouwstroom

Het MKB kan het verschil maken als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met de 100% groene stroom die je via ReggeStroom door Qwint geleverd krijgt, kun je ook aan je klanten je maatschappelijke betrokkenheid laten blijken. Direct aanmelden

In de collectiviteit ReggeStroom biedt Qwint het MKB altijd een scherpe vaste elektriciteitsprijs voor minimaal 12 maanden. Welke contractvorm je ook kiest, de tarieven voor elektriciteit staan minimaal één jaar vast.

Als grootzakelijke klant ontvang je iedere maand een afrekening voor het werkelijke energieverbruik. Je hebt de keuze tussen flexibele of vaste prijzen.

Heb je een energieaansluiting nodig om bouwactiviteiten te realiseren? Wij verzorgen graag snel en op tijd je tijdelijke aansluiting. Klik hier voor meer informatie over bouwstroom.

Overstappen

Overstappen naar de collectiviteit van ReggeStroom bij Qwint is eenvoudig en kosteloos. Je kunt je gemakkelijk en snel aanmelden via deze site. Je kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen en bekijken hoeveel je bespaart wanneer je kiest voor de bemiddeling van ReggeStroom.

Waarom ReggeStroom

Een keuze voor ReggeStroom is een keuze voor samen ondernemen. In de gemeente Hellendoorn gaat jaarlijks ongeveer € 50 miljoen om aan energiekosten. Daarvan willen we een deel hier houden en aanwenden voor de plaatselijke economie en werkgelegenheid. En zeker hier op de grens van Salland en Twente is een gezonde leefomgeving van belang. ReggeStroom maakt dat mogelijk en zorgt ook nog eens voor een aantrekkelijk tarief. Ook bedrijfseconomisch is ReggeStroom dus de juiste keus.