Zonnepanelen

Met ZonneStroom van ReggeStroom organiseren we de collectieve inkoop van zonnepanelen. Wij bieden de deelnemers een totaalpakket: ReggeStroom zorgt voor de productselectie, de garantie, de montage en de installatie.

 

 

 

 

Zeer goede panelen voor een lage prijs

Ongetwijfeld heb je in de afgelopen maanden gehoord over het opwekken van energie met zonnepanelen op je eigen dak, op het dak van je schuur, op je carport of zelfs op de grond. De kranten staan er vol van. Op tv gaat het er regelmatig over. Op verjaardagen en feestjes hoor je misschien de verhalen van tevreden zonnestroomproducenten. In de afgelopen jaren zijn de prijzen van zonnepanelen zo sterk gedaald dat je inmiddels kunt stellen: "de goedkoopste stroom komt van je eigen dak". Op dit moment is het mogelijk om voor een bedrag (kostprijs) van circa € 0,12 (12 cent) je eigen stroom te produceren. In dit bedrag zijn alle kosten van de investering meegenomen. Met de huidige energieprijzen betekent dat al dat je per kWh een voordeel hebt van circa € 0,10 (10 cent). Een bedrag dat alleen maar hoger zal worden. De energieprijzen stijgen (vooral als gevolg van de steeds maar stijgende energiebelasting en de steeds maar stijgende btw) maar de prijs van de stroom die je zelf produceert, stijgt niet in de komende 30 jaar.

ReggeStroom heeft in de voorbereiding van deze actie veel energie gestoken in het onderhandelen met Europese producenten van zonnepanelen en heeft daarmee bereikt dat de prijzen in de actie ZonneStroom zeer scherp zijn. Wij kunnen op prijs  concurreren met panelen uit bijvoobeeld China. Voor hetzelfde geld krijg je bij ons de 'mercedes' van de zonnepanelen: panelen van een hoogwaardig Duits topmerk. Wij leveren panelen van een Duitse fabrikant. Die panelen worden ook daadwerkelijk in Duitsland geproduceerd. De overige materialen zoals bevestigingssystemen en omvormers komen ook uit Duitsland of uit Nederland. Op deze manier ben je als consument verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, gegarandeerde levering en een productgarantie van 12 jaar.

ReggeStroom heeft ervoor gekozen om samen te werken met plaatselijke installateurs. Dat betekent dat je zonnepanelen op een goede manier met een goede garantie worden geïnstalleerd en gemonteerd.

 

Jouw voordeel

Door mee te doen met Zonnestroom

 

 - produceer je schone, stille energie zonder afval

 - help je mee de luchtkwaliteit in jouw omgeving te verbeteren

 - stimuleer je de lokale economie (jouw geld hoeft echt niet naar grote multinationals)

 - produceer je je eigen energie, die veel goedkoper is dandie van welk energiebedrijf ook

 - help je ReggeStroom om het duurzame energiebedrijf van Nederland te worden

 

Wat leveren wij? Hoe werken wij?

Ben je benieuwd naar ons product en onze werkwijze? In dit document staat op een rijtje hoe wij exact werken. Heb je naar aanleiding van dit document vragen neem dan gewoon even contact met ons op.

Download stappenplan ZonneStroom.