Top panelen uit Duitsland

Met de actie ZonneStroom bieden wij niet alleen een lage prijs maar ook zeer hoge kwaliteit. ReggeStroom is een duurzaam bedrijf en daar hoort dus een duurzame relatie met onze klanten bij. Wij werken daarom met betrouwbare partijen die gunstige garantievoorwaarden bieden en Europese topproducten leveren.

Zonnepanelen heb je in alle soorten en maten. Met onze actie kun je kiezen uit ons aanbod. Maar je kunt bij ons niet kiezen voor panelen die door kinderen gemaakt zijn of voor panelen die je over een paar jaar als chemisch afval moet inleveren. Wij gaan voor 100% duurzaamheid.

Wij hebben sterk onze bedenkingen bij Chinese zonnepanelen. De arbeidsomstandigheden in China zijn zeker minder goed dan in Duitsland. Verder worden de panelen in Duitsland volgens Europese mileu- en kwaliteitsregels geproduceerd.

 

SI-Module

Wij werken samen met het Duitse SI-Module uit Freiburg. Zij maken kwaliteitsproducten met ruime garantievoorwaarden. Duitse techniek staat wereldwijd bekend als zeer hoogstaande techniek. Binnen de Duitse zonnepanelenmarkt horen de SI Black panelen van SI-Module bij het topsegment. Duitse topkwaliteit. Wij kunnen een aantal verschillende panelen leveren, maar het meest gangbare zonnepaneel dat wij verkopen is de SI Black.

De panelen zijn ook in het zwart te verkrijgen. In onze winkel kun je de panelen even komen bekijken en in onderstaande links vind je de informatie voor het gewone en het zwarte paneel.

Datenblatt SI Black

Randapparatuur

Om de energie van de zonnepanelen om te zetten in elektriciteit die je kunt gebruiken, moet een omvormer worden geplaatst. De omvormers die wij leveren zijn van het Duitse SMA Solar Technology en het Nederlandse Nedap. De omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom (DC) die uit de zonnepanelen komt, wordt omgezet naar wisselstroom (AC). Technische informatie over de omvormers kun je hieronder vinden. De keuze voor de omvormer is een kwestie van maatwerk. Speciaal voor jouw situatie zullen wij een passende oplossing vinden. De kosten van de omvormers en alle andere kostenposten worden meegenomen in onze offertes. Heb je vragen, kom dan vooral langs in onze winkel en we leggen je graag alles uit.

Download Factsheet Solar Edge single fase 16 a inverter

Factsheet SolarEdge optimizers

Download Factsheet Sunnyboy 3000 TL 4000TL 5000TL