Nieuws

Gepubliceerd op zaterdag, 14 april 2012 09:05

mogelijk extra informatieavonden zonnepanelen

Zodra er meer bekend is over de duurzaamheidslening van de provincie Overijssel,  zal ReggeStroom  nog een paar extra informatieavonden over de collectieve inkoop van zonnepanelen organiseren.

Wim Diepeveen van ReggeStroom is blij dat de provincie bezig is met het voorbereiden van  een duurzaamheidslening voor particulieren. “Zo’n lening kan voor particulieren heel aantrekkelijk zijn.  Ook zonder eigen geld kun je dan zelf de goedkoopste stroom van Nederland produceren.” ReggeStroom hoopt dat de provincie snel duidelijkheid zal bieden over het hoe en wat van de regeling.

“In elk geval werkt zo’n  lening eerlijker en doelmatiger dan een subsidie. Subsidie voor zonnepanelen verdwijnt veel te gemakkelijk in de zakken van handelaren die containers vol panelen uit China laten komen”, aldus Diepeveen. “Die panelen worden daardoor veel te duur verkocht. Particulieren zijn meer gebaat bij eerlijke prijsvorming en bij een mogelijkheid om geld te lenen,  zoals die nu door de provincie wordt voorbereid.”

Met de actie ZonneStroom  biedt ReggeStroom  in Duitsland geproduceerde zonnepanelen aan. De panelen worden geleverd met 12 jaar garantie en gemonteerd en geïnstalleerd door plaatselijke installateurs. ReggeStroom biedt een all-in prijs voor deze kwalitatief zeer hoogwaardige systemen, die lager ligt dan die van Chinese panelen, die her en der in de provincie worden aangeboden. “Wij geven het inkoopvoordeel dat we bij de Duitse fabrikant hebben weten te krijgen, door aan onze klanten”, aldus Diepeveen.  “Onze formule slaat aan: groepen elders uit de provincie nemen contact met ons op en vragen of wij ook daar kunnen leveren. En dat kunnen wij.”

Deze en volgende week worden de volgende informatieavonden georganiseerd: 17 april in De Blokkendoos in Nijverdal, 18 april in de Jan Barbierschool in Hancate/Eelen en Rhaan, 24 april in Marle, 25 april in ’t Noaberstekkie in het Rooie Dorp en de laatste (extra) avond op 26 april in Daarlerveen. Alle avonden beginnen rond 19.30 uur.

 

 

@regge_stroom
@WNLOpZondag @mariannezw Klimaatverandering is realiteit. Het hebben van een 'opinie' verandert daar niks aan, emis… twitter.com/i/web/status/8…

Retweeted maandag, 17 april 2017


Mooi om te lezen hoe een jongere generatie het werk voortzet en eigentijdse middelen als crowdfunding hanteert… twitter.com/i/web/status/8…

Retweeted donderdag, 30 maart 2017


We moeten heel snel van olie, kolen en gas naar wind en zon. Intussen geeft Shell heel veel geld uit om lokaal duur… twitter.com/i/web/status/8…

dinsdag, 28 februari 2017