Tarieven Elektriciteit

Dankzij de bemiddeling van ReggeStroom betaal je een scherp en concurerend tarief. De groene stroom van Qwint is in (bijna) alle gevallen goedkoper dan "normale" stroom bij de grote energiebedrijven. We doen niet aan actietarieven of aanbiedingen, bij ons is de elektriciteit altijd goedkoop.

Je kunt onze tarieven hier vinden. (klik op de link hieronder) Je kunt zelf de tarieven vergelijken met die van je huidige leverancier. Als je hierover vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. Je kunt ook langskomen met je jaarafrekening waar wij vervolgens een vergelijking van kunnen maken.

 

Tarieven Gas

Ook voor duurzaam gas hebben wij aantrekkelijke tarieven dankzij onze samenwerking met Qwint. Klik op de link hieronder voor de tarieven. We kunnen met je jaarafrekening van je huidige leverancier een overzicht maken van je besparing op stroom en gas als je kiest voor de collectiviteit ReggeStroom bij Qwint. Voor een gemiddeld huishouden scheelt overstappen al gauw 50,- tot 100,- euro per jaar.

Download tarieven elektriciteit en gas consumenten