Klant worden

Klik hier voor leveringscontract en tarievenAanmelden

Het is heel eenvoudig. Overstappen is een administratieve handeling. Bij je thuis verandert er niets. De levering van stroom en gas loopt gewoon door, zoals je gewend bent. Wanneer je kiest voor stroom en/of gas van Qwint via de collectiviteit van ReggeStroom, verzorgen wij je overstap. We garanderen je dat je niet bij twee energieleveranciers tegelijk een contract hebt. De overstap is kosteloos en wordt door ons snel en gemakkelijk geregeld. Lekker simpel.

 

Aanmelden in 4 stappen

Stap 1: Aanmelden voor groene stroom en gas
Je meldt je aan met het formulier op deze website. Wij nemen contact met je op als er gegevens ontbreken. We sturen je vervolgens binnen vijf werkdagen een bevestiging van je aanmelding.

Aanmeldformulier
 
Stap 2: Je verbruiksgegevens
Wij vragen bij je netbeheerder je historische verbruiksgegevens op en dienen een verzoek in om je overstap naar Qwint door de netbeheerder te laten uitvoeren.

Stap 3: Vaststellen voorschotbedrag en begindatum levering
Op basis van je verbruiksgegevens berekenen we je maandelijks voorschotbedrag. Ook geven we de ingangsdatum voor de energielevering via ReggeStroom door. Je huidige energieleverancier zorgt voor een eindafrekening. Je betaalt dus nooit aan twee leveranciers tegelijk!

Stap 4: Je overstap is geregeld, vanaf nu verzorgt ReggeStroom je energie!
Vanaf de ingangsdatum gebruik je stroom en gas via ReggeStroom. Je ontvangt van Qwint een welkomstbrief met een bevestiging van alle gegevens zoals de hoogte van je maandelijks voorschotbedrag, de ingangsdatum van levering en het tijdstip van de eerste automatische incasso.

En ten slotte  

Als je straks toch nog wilt afzien van de overeenkomst, dan kun je dat kostenloos doen door binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bevestiging een verzoek tot ontbinding in te dienen. Je dient dat schriftelijk te melden aan Qwint Energie, onder vermelding van 'ontbinden overeenkomst',

Postbus 856, 7550 AW Hengelo

Je kunt ook een mailtje met dezelfde inhoud sturen aan info@qwint.nl                                                                                                                             

 

Daarom ReggeStroom

Je buurman, je kapper, je teamgenoot, je groenteboer, je nichtje: iedereen zit bij ReggeStroom. Omdat ReggeStroom lokaal is, omdat je er heel gemakkelijk even binnen kunt lopen, omdat we samen zorgen voor duurzame energie in de gemeente Hellendoorn.

Je kunt als klant ook nog lid worden van ReggeStroom. Je bent dan lid van de Coöperatie ReggeStroom U.A. Samen met de andere leden bouw je dan aan duurzame energieopwekking, bijvoorbeeld met onze project in de molen De Hoop.

Lid worden

Lidmaatschap van de coöperatie kost eenmalig € 50,-. Dan profiteer je van speciale acties. Zo kun je bijvoorbeeld hele goede, betrouwbare en voordelige zonnepanelen kopen.

Voor meer informatie over lidmaatschap en aandelen ga naar veel gestelde vragen.

@regge_stroom
@WNLOpZondag @mariannezw Klimaatverandering is realiteit. Het hebben van een 'opinie' verandert daar niks aan, emis… twitter.com/i/web/status/8…

Retweeted maandag, 17 april 2017


Mooi om te lezen hoe een jongere generatie het werk voortzet en eigentijdse middelen als crowdfunding hanteert… twitter.com/i/web/status/8…

Retweeted donderdag, 30 maart 2017


We moeten heel snel van olie, kolen en gas naar wind en zon. Intussen geeft Shell heel veel geld uit om lokaal duur… twitter.com/i/web/status/8…

dinsdag, 28 februari 2017