Aanbod

Als je kiest voor de bemiddeling van ReggeStroom kun je kiezen voor een vast contract voor één, twee of drie jaar. Als je kiest voor ReggeStroom sluit je een overeenkomst voor de levering van stroom en gas met Qwint. Wij hebben afspraken met Qwint over de levering van duurzame energie tegen lage prijzen.

 

Looptijd contract

Bij ReggeStroom kun je kiezen voor een contract met een vaste looptijd van één, twee of drie jaar. De tarieven zijn per looptijd verschillend..

De leveringstarieven worden maandelijks vastgesteld, daardoor heb je als klant wat langer bedenktijd. Ons streven is om tegen het einde van de looptijd van het contract onze klanten te benaderen met een verlengingscontract met de dan geldende leveringstarieven.

Groene lokale stroom

ReggeStroom bemiddelt in de levering van duurzame energie. Op dit moment maken we gebruik van de leevringsvergunning van Qwint. Qwint zorgt ervoor dat alle klanten die via het collectief ReggeStroom worden aangemeld, 100% Nederlandse windenergie lrijgen.

Samen met onze klanten zorgen we er voor dat onze energie dus groen wordt geproduceerd. Grijze energie maakt grondstoffen op. Grijze energie vervuilt de lucht met fijnstof. Grijze energie wordt geleverd door (vaak buitenlandse) energiereuzen. De energie die je van ons koopt, wordt echt groen geproduceerd! We zijn voorzichtig gestart met het zelf produceren van duurzame energie. Dat doen we met twee generatoren in molen De Hoop (Hellendoorn).

We hebben inmiddels plannen voor de bouw van drie grotere windturbines op het bedrijventrerein in Nijverdal. 

@regge_stroom
@WNLOpZondag @mariannezw Klimaatverandering is realiteit. Het hebben van een 'opinie' verandert daar niks aan, emis… twitter.com/i/web/status/8…

Retweeted maandag, 17 april 2017


Mooi om te lezen hoe een jongere generatie het werk voortzet en eigentijdse middelen als crowdfunding hanteert… twitter.com/i/web/status/8…

Retweeted donderdag, 30 maart 2017


We moeten heel snel van olie, kolen en gas naar wind en zon. Intussen geeft Shell heel veel geld uit om lokaal duur… twitter.com/i/web/status/8…

dinsdag, 28 februari 2017