Hulp van alle kanten

Heel veel mensen hebben meegeholpen om het mogelijk te maken dat ReggeStroom straks groene stroom gaat produceren in molen De Hoop. Heel veel mensen hebben genoeg van zwarte energie: van energie die wordt geproduceerd in kolencentrales of in gascentrales. Heel veel mensen willen graag samen werken aan een schone leefomgeving, aan eerlijke energie en aan cultuur-historisch erfgoed dat van zichzelf (dus zonder subsidie) kan bestaan. Dat is leuk. Dat is zinvol. Daar worden we allemaal beter van! 

ReggeStroom is een beweging. Een beweging van mensen die vinden dat het wel wat sneller kan met die duurzame energie. Van mensen die vinden dat je energie moet maken op de plek waar je die nodig hebt. En dat die plekken waar je zulke groene energie maakt, van de mensen zelf moeten zijn. Een beweging van mensen die niet bereid zijn buitensporige offers te brengen voor hun energiebehoefte. Die niet bereid zijn het offer van hun gezondheid te brengen aan de eigenaren van de kolencentrales. Of het offer van hun veiligheid of die van de veiligheid van hun huis en haard aan de gasboeren van de NAM.

Het leuke van groene energie is nu juist dat het van ons is, van ons allemaal. Daarom zijn we zo blij met het slagen van Oude Molen Nieuwe Energie. Een succes dankzij heel veel mensen! 

Wil jij horen bij al die mensen die samen met een Oude Molen Nieuwe Energie gaan maken? Je kunt het pakket van de crowdfundingsactie nog bestellen! Ga naar de website van Molen De Hoop en koop voor € 35,- een pakket met meel-/bakproducten. Je steunt dan dit project.

Je kunt het pakket ook kopen in onze energiewinkel, Grotestraat 72a, 7443 BK in Nijverdal